lördag 16 juli 2011

Sol i sinnet.

Klockan visade 07.54 när jag slog upp ögonen i morse. Första semesterdagen och jag vaknar tidigt. Känns ju himla typiskt. Orsaken till mitt tidiga uppvaknande? Sendrag i mitt högra ben. Rätt så olustig känsla måste ju medges.

Nu sitter jag här med Nyhetsmorgon på i bakgrunden, kaffe i den nya muminmuggen och solen tittar fram bakom molnen där ute. Trots den tidiga väckningen känns det faktiskt som en bra start på den här semestern. Ha en trevlig lördag!

onsdag 6 juli 2011

Elvis i mitt hjärta.





Han retar gallfeber på mig ibland, håller mig vaken på nätterna och har sönder mina saker. Men gud vad jag älskar honom. Han är ju min lilla ängel trots allt.

tisdag 5 juli 2011

Förkylning.

Jag önskar att någon kunde förklara för mig varför jag alltid blir förkyld på sommaren? Försök inte med att jag har för lite kläder på mig, för det har jag verkligen inte. Jag har snarare för mycket kläder på mig. Jaja, jag är iaf förkyld som tusan. Eftersom jag med åren lärt mig att man måste vila för att bli frisk, gjorde jag detta i onsdags och torsdags förra veckan. Mår jag bättre? Nej, inte alls. Jag mår snarare sämre för varje dag som går. Det suger.

Något som inte suger är att jag ska till min blivande arbetsplats och skriva på mitt kontrakt imorgon. Även om jag inte tvivlar på att jag kommer att få jobbet då rektorn ringt mig och sagt att hon vill att jag ska jobba där, är det trots allt en trygghet att ha det på svart och vitt. Jag ska börja jobba. På heltid. På riktigt. Har fortfarande inte riktigt fattat det.

Jisses.

måndag 4 juli 2011

Magi.



Alltså... O´hoj Saltlakrits Flakes. Så salta och krispigt goda så min tunga slår volter i munnen. FANTASTISKT gott.

Vaniljglass och saltlakrits flakes + Daniela = sant <3